4 tipuri de încălțăminte cu talpă joasă, la fel de confortabilă ca papucii de casă

4 tipuri de încălțăminte cu talpă joasă, la fel de confortabilă ca papucii de casă

Încă o săptămână trece, în care cei mai purtați sunt papucii de casă, șlapii și aici și acolo niște pantofi cu talpă joasă tip balerini. Balerinele sunt o opțiune foarte bună pentru orele de lucru acasă, pentru că, pe de o parte, încercați să arătați bine, așa cum ați face atunci când mergeți la birou, iar pe de altă parte vă simțiți confortabil acasă.

În ceea ce privește pantofii de primăvară-vară (balerini, mocasini, sandale etc.) - recunoaștem că uneori este nevoie de timp pentru a „rupe” pielea, a o înmuia și obișnui la trecerea de la cizme la mai deschise pantofi, dar atunci când se întâmplă acest lucru, aceștia devin la fel de confortabili ca papucii și puteți merge cu ușurință pe cei râvniți 10.000 de pași pe zi.

 În această postare veți găsi sugestii pentru pantofi și sandale care acoperă mai multe tipuri, precum și game de prețuri, așa că derulați până la sfârșit pentru a găsi cele potrivite pentru dvs.


1. Balerini / papuci - fără îndoială unule dintre cei mai confortabili pantofi. Sunt potrivite atât pentru zilele mai îndelungate, când mergeți la misiuni, cât și pentru întâlniri de afaceri în timpul zilei. Pantofi universale, frumoase și confortabili.



2. Mocasini - pot părea uneori puțin complicat de purtat dacă au pielea mai fermă, dar odată ce se relaxează, vor fi cei mai confortabili pantofi pe care îi veți respecta și îi veți păstra ani de zile.



3. Sandalele cu talpă voluminoasă – robust și curele late sunt printre cele mai actuale și preferate sandale ale sezonului.




4. Маратонки/кецове - все повече маратонките/кецовете се превръщат в най-избираната всекидневна обувка. Подходящи за дънки, къси панталони, поли и дори рокли.