6 tendințe de top pentru sezonul FW'20

6 tendințe de top pentru sezonul FW'20

În ciuda temperaturilor de vară de afară, septembrie este pe pragul nostru și de aceea așteptăm cu nerăbdare colecțiile de toamnă-iarnă și tendințele care vor domina pantofii din acest an. Când vine vorba de toamna anului 2020, suntem, fără îndoială, siguri de un lucru - va fi ceva pentru toată lumea. De la detalii cu lanțuri pentru a adăuga o notă modernă look-ului, trecem prin franjuri, panglici și mergem până la tălpi voluminoase și îngrijite pentru iubitorii de modă din anii 90.

Mai jos veți găsi câteva dintre tendințele noastre preferate și selecția noastră de produse disponibile pe PEPINA.ro și în buticurile noastre fizice. În timp ce vă alegeți modele preferate, vom face loc în dulap pentru noi adăugiri. ;)

1. Chain details- de la cizme, ghete și pantofi cu toc până la papuci, tendința populară cu lanțuri s-a mutat până la pantofii noștri. Lanțurile au fost observate pe tot felul de modele, adăugând o notă revigorantă modernă și contemporană ansamblurilor de toamnă-iarnă.




2. Over the knee boots  - cizmele peste genunchi sunt o tendință de top, nu pentru primul an. Fie că sunt ultra strânse sau cu o siluetă mai largă, acestea sunt disponibile în toate culorile, țesăturile și imprimeurile. Ceva pentru fiecare.







3.    Combat boots – niciun sezon de toamnă-iarnă nu este complet dacă lipsesc ghete sau bocanci. Iar pentru cei care respectă modelul perfect, FW20 este aici pentru a vă servi. Iată modelele noastre obligatorii în garderobă:





4.    Chunky platform - platformele volumetrice își au locul și în acest sezon de toamnă-iarnă, așa că fetele fiți cu un pas deasupra celorlalți.






5.    Loafers - o pereche bună de mocasini este comparabilă cu o pereche bună de blugi - sunt foarte necesare. În acest sezon, designerii au arătat o saturație mare pentru această tendință de școală veche. Mocasinii vor fi cea mai recentă adăugare la garderoba ta din această toamnă în diferite soiuri.








6.    Pointed toe -  tendința cu vârfurile ascuțite ale pantofului este aici și în această toamnă, cu o senzație de gust vintage ușor. O componentă distinctivă a eleganței, această tendință geometric-șic este modalitatea perfectă de a ridica orice ținută de toamnă. Tendința este în creștere de luni de zile și după ce am văzut cât de răspândită este pe podiumuri, prezicem că se va stabili definitiv în lumea modei.