AGL - NOUA EXPERIENȚĂ DE LUX LA PEPINA

AGL - NOUA EXPERIENȚĂ DE LUX LA PEPINA

Brandul AGL reprezintă arta supremă în domeniul încălțămintei de damă, unind stilul unic cu calitatea impecabilă. Este un simbol al eleganței moderne în lumea pantofilor. Acum, AGL face parte din varietatea de branduri din magazinele PEPINA.

A person's legs and pink shoes
Description automatically generated

Acest brand contemporan superb a fost fondat de femei pentru femei și este impregnat de spiritul măiestriei și măiestriei italiene. Din 1958, AGL și-a început călătoria în regiunea Marche din Italia - un loc faimos pentru producția de pantofi. Datorită eforturilor lui Piero Giusti, fondatorul de prima generație al companiei, AGL s-a născut și continuă să înflorească ca o companie de familie.

De-a lungul anilor, creațiile AGL au preluat Europa de Nord și SUA cu ajutorul fiului lui Piero, Attilio, al cărui stil unic de pantofi este caracteristic acestui brand, conceput și produs în Italia în cadrul întreprinderii de familie.. 

Reputația mărcii și prezența sa la nivel global este completată de asistența celei de-a treia generații a surorilor Giusti - Sara, Vera și Mariana - care în prezent gestionează afacerea și o consideră comoara lor de familie. Această linie feminină oferă un stil unic și o calitate de neegalat pentru fiecare eveniment important din viața unei femei.

A pair of legs wearing gold sandals
Description automatically generatedA person's legs with white shoes
Description automatically generatedA person's legs and feet wearing white shoes
Description automatically generated

 Pantofii AGL sunt sofisticați și eleganti, contemporani și potriviți pentru viața de zi cu zi. Cu spiritul său seducător șic și energic, AGL oferă o soluție perfectă pentru femeile care preiau cu îndrăzneală provocările zilnice.


Vezi toată gamă de modele de marca AGL, oferite în magazinul PEPINA.ro și descoperă următorii tăi pantofi pentru finisarea perfectă a stilului tău.