Bal de absolvire - tendințe de pantofi pentru femei

Bal de absolvire - tendințe de pantofi pentru femei

Ah, ce moment special și incitant este balul pentru fiecare fată. Prima dată când poate fi văzută ca o prințesă este să poarte rochia de vis și să îmbrace încălțămintea perfectă. Prin urmare, pregătirile încep devreme. Pentru noi, de la PEPINA, entuziasmul este, de asemenea, mare, empatizăm cu emoțiile furtunoase în alegerea celor mai potrivite accesorii care te vor face irezistibil în această zi specială. Știm cât de importante sunt pantofii și geanta potrivită pentru ca o femeie să strălucească în toată frumusețea ei. Am pregătit mai multe propuneri în conformitate cu cele mai noi tendințe și tu doar le alegi pe cele potrivite pentru tine.

Tendințele culorilor


Culorile primăverii 2021 sunt, fără îndoială, galben și albastru. Nuanțele naturii conduc. Tonurile pastelate dau loc culorilor strălucitoare și captivante care te fac să ieși în evidență și să te facă remarcabil. Albastrul francez profund, movul oriental sau menta sunt un succes. Desigur, pantofii negri sunt un clasic - exprimă eleganță, finețe și un sentiment de rafinament! Roșul va fi întotdeauna o culoare actualizată și puteți paria în siguranță pe aurii și argintii curajoși din pantofi.


Дамски обувки на ток

Tendințe de modele


Tendința de top sunt pantofii cu șireturi sau curele - toc înalt sau jos, mai sofisticat sau mai dramatic și mai elegant. În unele modele, cureaua adaugă stabilitate și confort, în timp ce în altele este doar un decor și un accent.



Pantofii Slingback sunt întotdeauna un clasic în gen, mereu modern și niciodată îmbătrânit. Acest model are o curea peste călcâi, ceea ce conferă stabilitate și face pantofii mai confortabili, iar primăvara / vara 2021 are o mare varietate de pantofi Slingback - cu vârf ascuțit sau pătrat, cu tocuri joase și mai înalte.



Când vorbim despre o bal sau un eveniment oficial, nu putem rata clasicul pantof elegant, formal, cu toc înalt - absolut mereu la modă și nu veți greși niciodată, pariați pe un model care nu este în tendință. Pur și simplu rămâne întotdeauna la locul său!


 


Încheiem cu ceva neobișnuit și ne remarcăm pentru domnișoarele mai îndrăznețe și extravagante. Dacă până acum am vorbit despre confort și eleganță, acum ne vom concentra asupra diferitelor - pantofi șosete. Sunt dominate de textile cu elasticitate. Urmează forma piciorului, ca o șosetă.


 

Noi, de la PEPINA, credem cu tărie în cuvintele lui Marilyn Monroe „ Dă-i unei fete pantofii potriviţi şi va putea cuceri lumea!”, deci, dragi doamne, faceți un pas cu îndrăzneală! Dorim fiecărei fete să găsească pantofii potriviți și să se simtă irezistibilă la balul ei.