BALDININI- The beginning

BALDININI- The beginning

Totul a început în anul 1910, când familia din care este Gimmi Baldinini, este o a treia generație, face primii pași în procesul de fabricație de pantofi pantofi la comandă în întregime de mână. Astăzi aceste meserii sunt în continuare la fel de importante ca întotdeauna și se împletesc cu experiență de creație, inspirat de cultura mondială.Acum, 100 de ani mai târziu și milioane de perechi de pantofi în spatele compania are mai mult de 100 de magazine la nivel mondial de conducere, dintre cele mai incitante destinații moderne. Iar compania are peste 250 de lucrători cu înaltă calificare.

Colecțiile au tradiții solide, diverse, bogate în detalii, feminitate și de putere.Un designer ca Gimmi, idee creativa este de a oferi frâu liber imaginației și ambarcațiuni abilități.

Stăpânirea supremă manifestat ca acea mână, modelate, pentru a regla și rafina fiecare detaliu. Acesta combină materiale diferite superbe, noi combinații și decizii de design.

Baldinini - marcă creații care atrage atenția și sunt renumite, Ele sunt alegerea multor cunoscatori și a piețelor de moda de conducere.

#BALDININI