Baldinini SS`18 lumina către artă de lucru manual

Baldinini SS`18 lumina către artă de lucru manual

       Colecția Baldinini SS 2018 pune în lumină arta manuală, calitatea și cererea de materiale prețioase



      Stilul clasic al mărcii conferă eleganță omului modern: italian de avangardă și esența modernă se bazează pe uniunea dintre tradiție și inovație, în cazul în care cercetarea estetică și ambarcațiuni manual de îmbinare pentru a promova diferențierea.

      Produsele iconice ale lui Baldinini ocupă în prim plan tendințele de vârf pentru modelele sezoniere, cum ar fi o papușă din piele albă, împodobită cu un puf, o talpă din cauciuc sau un finisaj în două culori.

      În timp ce toți ochii sunt îndreptate spre tehnologii de viitor, Baldinini a reușit întotdeauna să mențină unele dintre vechile valori, cum ar fi modelele de usurinta si confort. Multe sugestii și inspirații sunt colectate într-o singură, pentru că în comun: mix intre elegant si sportiv, precum și dorința de a se amestecă stiluri diferite.



     Vorbind despre sport - pantofi de sport multi-colorate aduc un suflu de prospețime, adidași fără șireturi și papuci arată manual perfectă în interiorul pantofului, în timp ce pielea și textilele se împletesc în sincronizare perfectă din exterior.

      Espadrile sunt considerate „noi papuc“, deoarece acestea sunt utilizate în stabilirea mai puțin formale.