Cum de a menține forma la domiciliu

Cum de a menține forma la domiciliu

Ca mulți dintre noi, este posibil să fiți auto-izolați din cauza haosului din jurul COVID-19. Și deși câteva zile pe canapea sună visător, plictiseala se poate întâmpla destul de repede. Dar să nu o întoarcem - suntem aici pentru a vă inspira și a vă încuraja să fiți mândri. Să ne creăm propria dispoziție, să pictăm soarele și să ne facem zilele mai colorate și mai motivaționale.

Este posibil să nu avem un remediu pentru coronavirus, dar suntem siguri că avem o modalitate de a face plictiseală care vă va ajuta să treceți prin autoizolare cu distracție, performanță și, în același timp, să arătați bine în timp ce o faceți.

Indiferent dacă lucrezi de acasă sau nu, este timpul să te apuci de muncă. Deși primele zile de autoizolare au fost o scuză excelentă pentru trecerea sălilor de fitness (unde este deliberat, unde ca scuză),puteți porni aceste endorfine și puteți simți explozia de energie cu câteva antrenamente acasă. Vrem să vă arătăm că, dacă doriți cu adevărat, puteți să vă antrenați în casa dvs. fără echipamentul de fitness răsucit al sălii de sport, iar cu genul pe care fiecare îl are în casă - o sticlă completă de apă pentru gantere, un scaun pentru sala de mese pentru diverse exercitați sau să vă bazați pe propria greutate pentru antrenamentele voastre.

Desigur, stimulentul suplimentar este să faceți toate acestea cu îmbrăcăminte adecvată, și cu cât arată mai bine, cu atât vă veți simți mai motivați să vă îndepliniți sarcinile. Aici vom împărtăși sugestiile noastre pentru îmbrăcămintea și încălțămintea sportivă pentru femei și bărbați care sunt înălțătoare, și nu trebuie să greșească, aceste selfie-uri și videoclipuri live Instagram vor arăta cu siguranță unic. ;)








Toate articolele de pantofi sport pentru bărbați pot fi găsite ( aici)

Toate articolele de hainele sport pentru bărbați pot fi găsite (aici)

Toate articolele de pantofi sport pentru femei pot fi găsite (aici)

Toate articolele de îmbrăcăminte de sport pentru femei pot fi găsite (aici)


Pentru confortul dvs., lăsăm, de asemenea, un link către canalele noastre preferate de pe YouTube pentru antrenamente acasă:


https://www.youtube.com/user/FitnessBlender

https://www.youtube.com/channel/UCpQ34afVgk8cRQBjSJ1xuJQ

https://www.youtube.com/user/PamelaRf1