Cum să îmbini culoarea rochiei cu accesoriile

Cum să îmbini culoarea rochiei cu accesoriile

Au sosit zilele noastre însorite preferate pline de sărbători. Fie că sărbătorești o zi de naștere, ziua onomastică, nuntă, absolvire sau doar o întâlnire, vor exista întotdeauna ocazii de sărbătorire care necesită o ținută formală. Aici începe eterna dilema cu ce să îmbinam hainele, dacă să alegi mai întăi pantofii sau să alegi rochia cu care să îmbinam accesoriile. De aceea, am adunat câteva sfaturi pentru a vă ușura alegerea și pentru a vă inspira pentru următorul eveniment de vară.

Să începem cu pantofii tipici înalți pe care fiecare doamnă ar trebui să-i aibă în garderobă. Forma pantofului este extrem de importantă și poate da un aspect complet nou rochiei. Casadei este un expert în acest domeniu iar pantofii brandului aduc mereu o doza in plus de eleganța oricarei ținute. O pereche de tocuri Blade de culoare albă sau crem, de exemplu, se potrivesc perfect cu o rochie sau costum formal, precum și cu blugii tăi preferați.



Nu vă fie teamă să experimentați cu culori mai strălucitoare. Acum este momentul perfect pentru a încerca ceva nou și fresh și pentru a ieși în evidență din mulțime. Nuanțele de vară vă pot inspira încredere în sine și sunt întotdeauna o ocazie grozavă pentru conversație și noi cunoștințe. Culoarea distinctivă a pantofilor și accesoriilor elimină nevoia unei ținute pretențioase și poate fi ușor combinată cu toate culorile neutre - alb, negru, gri, bej, albastru închis etc.



Același efect au și pantofii colorați cu toc mai jos, dacă nu ești adeptul tocurilor prea înalte, dar vrei totuși să dai un aspect mai sofisticat sau mai interesant ținutelor formale. Sunt la fel de ușor de combinat și atrag atenția tuturor în timp ce ești confortabil.



Daca te numeri printre cei mai practici, pantofii și accesoriile negre sunt intotdeauna un clasic. Se potrivesc cu majoritatea culorilor și modelelor și sunt discrete și neutre. Dar un pantof negru cu o formă interesantă sau toc nestandard poate fi la fel de spectaculos ca și propunerile noastre anterioare.



În acest sezon, argintiul este noul negru. Din ce în ce mai multe doamne o aleg ca accent pentru a da strălucire ținutei lor și poate fi oricând combinată cu bijuterii. Argintiul este o alegere bună pentru culorile pe care nu sunteți sigur ce să le combinați sau doriți să le diversificați de la clasicul pantof negru - de la nuanțe pastelate pal la culori mai strălucitoare precum roșu sau portocaliu și chiar nuanțe închise de albastru, verde, violet.



Indiferent de combinație ai alege, nu uita de cel mai important accesoriu – buna dispoziție!