Din Cannes, cu dragoste

Din Cannes, cu dragoste

CASADEI a participat la prezentarea de modă a mărcii High Jewellery Chopard, partener oficial al Festivalului de Film de la Cannes.


Cannes, 24 Мai - „Artă” este tema aleasă de Caroline Scheufele, creative director Chopard, pentru tradiționala соаре. În decorul elegant al Hotelului Martinez, un nou capitol în istoria Chopard a fost marcat cu lansarea colecției Couture: o linie de rochii pregătite pentru covorul roșu, rochii mini și salopete concepute pentru a le completa bijuteriile. Forme clasice care vor dura mai mult de un sezon. Seara, după magnificul spectacol cu 50 de look-uri, se încheie cu un concert spectaculos al lui Robbie Williams.



CASADEI a ales sandale negre, bej, mov și argintiu pentru a le purta pe modele precum Naomi Campbell, Eva Herzigova, Natalia Vodianova și Helena Christensen. Sandalele cu o formă ascuțită sau clasică erau minimaliste și decorate cu cristale mici.




„Sunt mândru de acest parteneriat” spune Cesare Casadei, director creativ al mărcii. „Suntem în slujba femeilor: atunci când sunt fericite, știm că am făcut o treabă bună. Acest dor de ceva frumos, unic și bine lucrat ne duce mereu către noi provocări. Ce colaborare mai bună decât cu Chopard, un lider în frumusețe atemporală și eleganță pură, un vis”.




Sandale le SCARLET cu efectul lucios flexib, o curea elegantă la gleznă, detalii transparente delicate pe călcâi și un toc subțire adaugă eleganță și stil siluetei feminine. Combinația C+C decorată cu bijuterii delicate întruchipează un spirit lumesc și plin de farmec: bretelele cu cristale împletesc sandala cu tocul emblematic Blade, pentru o eleganță și mai regală.


De la frumoasa Cannes de pe Riviera Franceză, aceste creații de modă de la CASADEI și bijuteriile pline de farmec ale Chopard ne-au captivat cu adevărat. Ele ne arată că arta în modă poate combina formele clasice cu detalii inovatoare, creând o eleganță excepțională și un stil inimitabil.