GLAMOUR-UL LUI CHOPARD ȘI CASADEI: O SEARÂ GALÂ DE NEUTITAT LA CANNES

GLAMOUR-UL LUI CHOPARD ȘI CASADEI: O SEARÂ GALÂ DE NEUTITAT LA CANNES

Festivalul anual de film de la Cannes este sinonim cu eleganța, prestigiul și glamourul nealterat. În fiecare an, vedete din întreaga lume se adună pe Coasta de Azur pentru a sărbători a șaptea artă, dar și pentru a arăta cele mai noi tendințe în modă. Unul dintre cele mai așteptate evenimente din cadrul festivalului este marea seară organizată de Chopard. CASADEI a participat pentru a doua oară la recenzia couture a mărcii Alta Chopard Jewellery, partener oficial al Festivalului de Film de la Cannes. Pantofii Casadei au fost plusul de necontestat care a completat look-urile vedetelor.



Chopard Haute Couture: Esența luxului

Chopard este un brand care este asociat cu luxul suprem și designul impecabil. Fiecare dintre bijuteriile și ceasurile pe care le prezintă este rezultatul unei selecții minuțioase a materialelor și a măiestriei impecabile. Anul acesta, colecțiile lor s-au distins prin rafinament și spirit inovator, care i-au lăsat fără suflare pe toți invitații la eveniment. Bijuteriile impresionante au fost punctul culminant al serii, iar luminile de la Cannes le-au evidențiat strălucirea și unicitatea.




Casadei: Meșteșugul suprem în încălțăminte 

Pentru a completa look-ul perfect, pantofii sunt la fel de importanți ca și hainele și accesoriile. Brandul italian Casadei, cunoscut pentru încălțămintea elegantă și sofisticată, a fost ales pentru a completa ținutele glamour. Este a doua oară când Casadei participă la spectacolul Alta Chopard Jewellery, partener oficial al Festivalului de Film de la Cannes. Anul acesta, Casadei a pus la dispoziție 70 de perechi de pantofi pentru tradiționala seară de gală de la Hotel Eden Rock, din Cap d'Antibes.


Alegerea lui Casadei: Frumusețe și Inovație

Sandalele negre, albe, nude, portocalii și verzi din colecția Estate 24 au fost printre modelele identificatoare alese de Casadei pentru a îmbrăca picioarele modelelor. Sandalele au prezentat siluete minimaliste, conceptuale, care combină eleganța și designul modern. O impresie deosebită au făcut sandalele SUPERBLADE JOLLY cu talpă pătrată alungită și tocul Blade, atât de emblematic al mărcii.



Seara magică de la Cannes 

Atmosfera magică a Hotelului Eden Rock din Cap d'Antibes a fost scena perfectă pentru prezentarea de modă a Carolinei Scheufele, Creative Director Chopard. Seara a fost plină de farmec și muzică. Oaspeții s-au bucurat de un concert clasic susținut de José Carreras și Gauthier Capusson, iar cina a fost frumos completată de spectacolul reginei discotecă Gloria Gainer, urmat de o petrecere cu DJ Martin Solveig. Modele, printre care Maria Borges, care a deschis spectacolul, și Eva Herzigova, care a închis-o, au creat look-uri de neuitat purtând rafinate sandale Casadei care completau perfect bijuteriile opulente ale Chopard.


Prezența bulgară la Cannes

Maria Bakalova, mândria cinematografiei bulgare, a strălucit din nou pe covorul roșu de la Cannes. Arăta orbitor purtând bijuterii rafinate Chopard care îi accentuau frumusețea și farmecul natural. 


Armonia între Chopard și Casadei

Combinația dintre bijuterii Chopard și pantofi Casadei a creat look-uri de neuitat care au atras atenția presei și a experților în modă. Această sincronicitate între cele două mărci a subliniat eleganța și rafinamentul fiecărui look prezentat la marea соаре. 

Concluzie

Spectacolul Chopard Haute Couture susținut de Casadei a fost unul dintre cele mai memorabile evenimente de la Festivalul de Film de la Cannes din acest an. Atenția la detalii combinată cu inovația și tradiția a creat o experiență de modă de neuitat. Așteptăm cu nerăbdare următoarele apariții ale acestor două mărci remarcabile, care continuă să stabilească invariabil noi standarde în lumea modei și a luxului.

Vezi noile modele Casadei.