Iarna caldă cu modelele de la NEW ITALIA SHOES

Iarna caldă cu modelele de la NEW ITALIA SHOES

NEW ITALIA SHOES S.r.l.. a fost fondată în 1986 ca fabrică de încălțăminte din Montebeluna. A început inițial ca o firmă de artizanat locală în sectorul încălțămintei, specializată în producția și vânzarea de încălțăminte de zăpadă, frig și timp liber. Ulterior, s-a extins pe piața externă și în principal pe piața germană, unde a câștigat încrederea clienților importanți de-a lungul anilor.


Cele mai mari calități ale NEW ITALIA SHOES sunt cercetările continue privind inovația produselor lor, rafinarea producției, care vizează creșterea grijii detaliilor și reînnoirea tehnicilor de producție, întotdeauna în prim plan. Acest lucru a dus compania de-a lungul anilor la o dezvoltare continuă, la atingerea unor obiective importante, precum capacitatea de a oferi clienților săi un produs de înaltă calitate.


De fapt, fiecare model, datorită grijii fiecărui detaliu minut, de la proiectare la realizare, îndeplinește cerințele exacte de tehnicitate, confort, design și nu în ultimul rând: standardul ridicat al Made in Italy.