În curând deschidere– PEPINA Gallery

În curând deschidere– PEPINA Gallery

În acest an compania Pepina M sărbătorește 25 ani și în acest caz, în curând deschide primul magazin de acest fel din Bulgaria- PEPINA Gallery. Magazinul va fi situat la primul etaj al Paradise Mall din Sofia, pregătire pentru deschiderea merge foarte repede! Interiorul a fost proiectat de unul dintre numele emblematice în medii arhitecți din Italia- Claudio Pironi. Cautarea este o proiecție unui eleganță fără vârstă, crearea unui loc care declară în mod clar de longevitate.

În design arată o mulțime de atenție la detalii, care are ca scop nu numai pentru a vinde produsul, dar mai ales pentru a crea sentimente și emoții seducție reale. Așa că au au fost selectate materiale tactile ca arborescentă ispititor, care înconjoară și însoțește. Acest covor de lemn în formă de tip os de pește care se extinde până la sfârșitul marea spațiu și urcă pe peretele din spate a plafonului, acoperind creează o perdea de canapele confortabile. Locul, așezat cu fotolii și canapele din piele, maro inchis, mese de stralucitoare alamă și candelabre mari de cristal alb, face clientul se simtă ca un vechi teatru, elegant sau în cinema chic a anilor '50 ai secolului trecut.

În fața aceastei scenă pe ambele părț pe pereții alb orbitor ca și cum pe două imens și vele cinema ponosite sunt dorințe proiectate de telespectatori.

Și nu în ultimul rând, avem grijă deosebită și clienții noștri cei mai mici prin crearea unui de lounge confortabilă cu scaune moi în cazul în care acestea pot fi îngrijită corespunzător.