Lumea pielii de CROMIA

Lumea pielii de CROMIA

Cromia a început istoria sa în 1963. Creatorul său îl chemă Germano Sciamanna, care are vastă experiență de fabricare produse din piele de mână. El a decis să înceapă o afacere în Tolentino, într-o zonă cu o lungă tradiție în ambarcațiuni de piele.

Cu spirit antreprenorial Germano a început să producă posete din piele pentru piața locală. Datorită sa enormă competență, el a început colaborarea cu cele mai importante companii de moda italiene și internaționale, cum ar fi Gianni Versace.

În anii '90, fiii lui Germano Sciamanna - Sergio și Gino, a intrat în afacerea de familie în sprijinul tatălui său. De ani de zile munca grea, în 2003 reușesc să creeze propriul brand.

Recunoscând, având nevoie de lucrători de calitate, pentru a recrea ideile lor cu tratament de calitate a pielii și atenție la detalii. Esența muncii lor este de a amesteca tradițiele, stil italian și unicitatea brandului.

CROMIA e amestec de culori și materialea căror calitate și inovație permite companiei să devină un brand recunoscut pentru femei, care doresc să iasă în evidență din mulțime.