Majestatea Sa Umbrela Pasotti - povestitorul de bun gust

Majestatea Sa Umbrela Pasotti - povestitorul de bun gust

Oooh, accesoriile – le iubim aproape la fel de mult ca și pantofii. Acestea sunt detaliile care vorbesc atât de mult, modalitatea delicată de a ne sublinia stilul, de a arăta cine suntem și de a ne oferi o adevărată plăcere ca iubitori de modă. Pasiunea noastră este pantofii, desigur și va fi întotdeauna marea dragoste, dar când apare ceva uimitor, neobișnuit, frumos, funcțional și în același timp un must-have pentru toată lumea, pur și simplu suntem captivați și dedicați acestei emoții. Lăsați-ne să vă surprindem cu un accesoriu, adesea subestimat atât în garderoba femeilor, cât și a bărbaților, care este atât de practic și contribuie de fapt la un look complet. Mai ales primăvara și toamna. Da, este maiestatea sa – umbrela! Adorata de unii, subapreciata de altii, umbrela este un accesoriu necesar care este de obicei ascuns intr-un colt si uitat. Și trebuie arătată, trebuie remarcată și își merită faima ca un plus elegant la orice look.




Iată surpriza noastră incitantă - suntem foarte bucuroși să vă prezentăm noile completări la sortimentul oferit de lanțul de magazine PEPINA M - umbrele Pasotti italiene de lux. Acestea nu sunt doar umbrele, sunt opere de artă. Capodopere unice, cu design frumoase, realizate cu gust și materiale de calitate, integral realizate în Italia, distribuite în cele mai bune buticuri din lume, iar acum și aici, în magazinele PEPINA M.



Povestea lui Pasotti

Pasiunea familiei Pasotti pentru umbrele durează de 68 de ani și s-a transmis din generație în generație. A început în provincia Mantua, ca o mică poveste de familie în 1956, când Ernesta Passotti a fondat compania și a început să producă umbrele unice pe care le vindea direct, uneori în timp ce mergea cu bicicleta. Treptat, împreună cu soțul ei Vittorio, au reușit să crească vânzările, iar dintr-o mică firmă de artizanat, Pasotti s-a transformat într-o companie mare, cu peste o sută de angajați. Astăzi, proprietara este fiica lor - doamna Eva Giacomini, și s-a concentrat mai ales pe producția de umbrele în ediție limitată, care sunt vândute în cele mai prestigioase buticuri din 75 de țări. Umbrelele Pasotti sunt de o calitate extrem de înaltă, un design creativ, cu detalii și materiale incredibile precum cristale Swarovski®, țesături prețioase de mătase și decorațiuni frumoase.



Nu întâmplător aceste frumuseți sunt comparate cu opere de artă, pentru că au un aspect cu adevărat unic și aduc acea notă uitată de romantism de care fiecare dintre noi are nevoie. Poți alege și umbrela ta specială Pasotti în magazinele PEPINA.RO sau pe magazinul nostru online pepina.bg. Fii diferit, fii la modă, fii o rază de lumină în gri și ieși în evidență cu zâmbet, stima de sine ridicată, pantofi drăguți și accesorii frumoase.

Vă dorim inspirație și însorite și de ce nu zile ploioase.