Menghi- delicii de cauciuc

Menghi- delicii de cauciuc

Povestea Emanuela Meng a început în 1980 an atunci când ea a decis să creeze Menghi Shoes și după inspirație ea, ofera tendință de încălțăminte din cauciuc și accesorii - crearea unii cizme potrivite pentru ploaie, sandale, șlapi și genți în diferite dimensiuni și forme. Experimentează, Emanuela alege paleta de culori colorate. Creează modele care sunt originale și tendențioasă.

 

Menghi Shoes, parcurs un drum lung de la anii optzeci la ziua de azi a reușit să mobilizeze o echipă bună, care a câștigat o mulțime de succes.

Cizme de cauciuc și cizme ocupa primele locuri în clasamentul de pantofi doamnelor cele mai necesare în toamna-iarna 2015. Preferat pentru zile de zăpadă și ploioase. Foarte practice și comozi cizmele de cauciuc, ei vor proteja cu siguranță picioarele de frig și vreme umedă. Potrivit atât pentru blugi și pantaloni, și în combinație cu o fustă elegantă.

Colecția Toamnă-Iarnă 2015-16 laMenghi este mai mult decât impresionantă. Modelele sunt atat negru si extrem de colorat și divers. Cu toate acestea, diversitatea nu se termină cu modele, și se extinde la modelele înșiși. Combinații cu elastic catarame, curele, elemente metalice le face foarte atractive.