Modernitate și dinamism în colecția de primăvară / vară 2017 de BALDININI

Modernitate și dinamism în colecția de primăvară / vară 2017 de BALDININI

     Modele variate, bogate în detalii, cu tradiții stabilite și o atingere de nebunie, feminitate și energie - aceasta este colecția BALDININI SS'17. Ele sunt moderne, plin de farmec, pasiune și puterea de a merge în mod constant și cu încredere. de colectare a SS17 aruncă o nouă perspectivă asupra modelelor iconice ale brandului: încălțăminte de cea mai înaltă clasă, din metal lucios și mat piele, si multe alte materiale de calitate.

      Grădină cu flori, teme tropicale și de desert a crea un sentiment de mozaic de culoare. O stratificarea elegantă de blană, printuri moderne și tonuri neutre, impresionează prin măreția lui.

      Modernitatea și dinamismul sunt cuvintele cheie ale colecției. Tinerii și curelele subțiri în jurul gleznei merg împreună cu platformele și tocurile îndrăznețe cu înălțimi diferite, decorate cu cristale Swarovski, care fac pantofii atât de unici. Tocuri seducatoare si curele subtiri in jurul gleznei merge mână în mână cu platforme și tocuri îndrăznețe de diferite înălțimi, decorate cu cristale Swarovski care fac pantofi atât de unic.

      Baldinini arată că foarte mare grijă în a face manopera de precizie.

      Piele Nappa, design si acuarelă efecte florale sunt personajele principale în modelele.

      Și accesorii, cum ar fi genti și rucsaci, nu merg mai departe cu eleganța, sofisticarea și varietatea lor incredibilă.