NATURINO- pași pe nisip

NATURINO- pași pe nisip

Naturino este o linie italiană de pantofi pentru copii produse de FALC S.p.A. care este un lider în industria de încălțăminte timp de 40 de ani. Alegerea încălțămintei drept joacă un rol esențial în asigurarea dezvoltarea sănătoasă a picioarelor copiilor.

De ce purtand pantofii potriviti este important pentru copilul tau?

Mersul pe jos picioarele goale este ideal pentru copii. Libertatea de picioare face posibilă să se dezvolte și să consolideze în mod natural. Malformație este rara la oameni care merg în picioarele goale.

Dar, pantofi de a proteja picioarele copilului de la factorii externi: la fel de rece și umiditate, șocuri și leziuni. Pantoful ideal pentru copii trebuie să protejeze picioarele, lăsându-le să se miște liber, fără presiune nenatural.

Datorita caracteristicilor sale tehnice speciale, cum ar fi ca Sand Effect system fund flexibil sănătoase și fețe moi, Naturino pantofi copii se adapteze cu ușurință la forma de picioare și de a ajuta dezvoltarea corespunzătoare a acestora.

 

Cu parintii Naturino pot fi siguri că au făcut alegerea potrivită, cele mai bune pantofi pentru o crestere sanatoasa a picioarelor copiilor lor, dacă să se joace cu prietenii sau mersul pe jos la școală. Sistemul Sand Effect le face aceste pantofi exclusive amestec perfect de stil și confort pentru copii.

 

Sand Effect system (Efect de nisip)

Naturino a creat sistem exclusive Sand Effect, ale cărui caracteristici speciale creează o senzație naturală de mers cu picioarele goale pe nisipul mării. Reprezintă o matriță în forma piciorului, nu este apăsată și nu restrânge libera.

PULL-OUT INSOLES

Pantofi de Naturino dispun de o canapea și branțuri antibacteriene anatomice. Pentru a elimina transpirația și umezeala branțurile sunt îndepărtate. Acesta oferă sănătate, igienă și picioarele uscate oricând! Branțuri poate fi și spălate.

Interacțiunea cu medici pediatric

Naturino colaborează în mod constant cu medici pediatri cu experienta si ortopedist pentru a imbunatati produsele lor. Mulțumită cercetării constante, pantofi Naturino sunt tehnologii inovatoare și moderne.

STYLE

Pantofi Naturino nu sunt doar confortabile și sănătoase, dar și moderne! Combinație specială de stil, gust italian și ultimele tendințe ale modei asigura succesul lor la nivel mondial.

 

Atenție la detalii, selectate materialele și un control strict al calității producției caracterizat prin fiecare produs Naturino.