O nouă marcă pe orizont: Gallotti

O nouă marcă pe orizont: Gallotti

      Marca Gallotti a fost creată în 1965 de frații Francesco și Orlando Galloti. Au avut o experiență bogată și destul de reușită în domeniul sferei de coasere și încălțăminte de-a lungul anilor. În anii '90 au devenit parte a fraților Giovanni și Pasquale care au introdus noi idei pentru dezvoltarea afacerilor.                               În 2008, un nou G. &. P., (Formata de numele lui Giovanni si Pasquale),alaturi de marca Gallotti, continuand activitatea de succes. 

     Astăzi, compania are personal cu experiență dovedită în gestionarea producției, inspecția și testarea produsului final și logistică.

     Produsele sunt disponibile în showroom-uri din Italia (Milano, Padova, Roma, Palermo),precum și în străinătate - Germania, Spania, SUA, Hong Kong. Și acum în Bulgaria.

      O mare parte din distribuția este realizată de mai multe târguri internaționale, cum ar fi Pitti Uomo în Florența, Mifur în Milano și Düsseldorf, Hong Kong, Shanghai, Moscova și altele.

      Atenția la calitatea produselor, detaliu și servicii pentru a permite companiei să se bazeze pe aproximativ 500 de clienți din întreaga lume.

      Gallotti, colecția de toamnă / iarna 2016-2017, este dedicată tuturor celor care apreciază valoarea tradiției și aromei moderne.

      Brandul oferă o gamă largă de haine de toamnă. Produsele sunt fabricate din cele mai bune materiale și tehnici inovatoare. Propunerile variază de la nuanțe mai închise ca tipice ale sezonului de iarnă, și mai ușoare și „live“ nuanțe de bej care aduc un plus de confort in tinuta ta in timpul sezonului rece.

      Pentru femei Gallotti oferă o gamă largă de culori și diferite tipuri de articole de îmbrăcăminte - jachete multifuncționale, veste, paltoane cu gulere detașabile și multe altele. Modelele sunt impermeabile, realizate din lână de miel de calitate superioară, căptușite cupuf de gâscă, fermoarele sunt nișe lucioase cu tratament antioxidant special.



 

За господата се предлага богато разнообразие от кожени изделия. Изобилие от елементи, направени така, че да отговарят на настроението ви.