Pepina - Black Friday Weekend

Pepina - Black Friday Weekend

     Pe 25 noiembrie, campania Black Friday Weekend începe la magazinele PEPINA precum și online la pepina.ro. În fiecare an, această perioadă este sarbatorita ca cel mai mare eveniment comercial al anului, iar reducerile sunt mai mult decât tentante.

     Fiecare an, vom surprinde pe toți clienții noștri actuali și viitori, cu o reducere de -50% pentru o nouă colecție de mărci de renume mondial, precum CASADEI, BALDININI, LORIBLU, CESARE P., CROMIA, BRACCIALINI, PHILIPP PLEIN JUNIOR, ROBERTO CAVALLI, JOHN GALLIANO, BLUMARINE, JOHN RICHMOND, DSQUARED2, PREMIATA, BIANCA DI, NAPOLEONI și alții,  și chiar mai mari decât colecțiile anterioare.

      Pentru confort maxim și experiență de cumpărături uimitoare, campania va avea loc nu într-o singură, dar în trei zile consecutive - de vineri până duminică. 

      Orice client plasat o comandă pepina.bg și plătite prin card bancar va primi un cadou - surpriză. Și pentru a face zilele de la 25 noiembrie 27 celebrare reale, transport gratuit pentru comenzile de peste 1000 Lei. rămâne în vigoare.