Te cunosc după pantofi

Te cunosc după pantofi

Un joc favorit al femeilor este de a trage concluzii cu privire la ceea ce un bărbat ești, în funcție de pantofii. În cele ce urmează vă vom introduce cu alegerea de încălțăminte, care fac bărbații și ceea ce-l face pentru caracterul lor.

 

Adidași fără șireturi

Acest tip poate fi numit un târziu-totdeauna. Pentru el este important ca confort și sa se simta confortabil în orice altă situație. Deci,sa se grăbească la reuniunile nu se numără printre prioritățile sale.

Gete

Tip - de sex masculin. Cizme emis machismului fără a fi prea agresiv. Ei nu ies din moda și domnii care le preferă, știu acest lucru foarte bine. Аcord mulțime de atenție la detalii, dar uneori exagereze.

 

Мocasini

Elegant. Are grija de aspectul său, dar uneori este posibil sa fie prea zadar.

Pantofi de piele

Perspectiv. Știe cine mai puternice trăsături mele si cum să le arate cu precizie.

 

Șlapi

Ocazional. Oferă o neglijentă a bunăstării, opinia oamenilor nu-l interesează prea mult. El displace să respecte normele și termenele, și lucrarea cea mai mare parte așa independent.

 

Adidași

Sportiv. Vizitează în mod regulat la sala de sport sau alte sporturi active. Uneori el crede că pantofii sunt potrivite pentru toate ocaziile. Trebuie să-i reamințim că nu sunt.