Te cunosc după pantofi

Te cunosc după pantofi

Este bine cunoscut faptul că pantofi sunt o parte integrantă a garderoba de fiecare femeie. Ca perechi de a poseda, ele sunt întotdeauna insuficiente. Pantofi, cu toate acestea, sunt mai mult decât un accesoriu in hainele noastre. Au emis problema caracterului și intențiile. În funcție de preferințele dumneavoastră - pantofi cu tocuri înalte sau joase, cu culori strălucitoare sau simple - putem intelege ceea ce o femeie în picioare în fața noastră.

Ne vom uita la mai multe tipuri de modele de încălțăminte și tipul corespunzător de caractere pentru ei: 

Pantofi pe toc  înalt

De obicei, aceste pantofi sunt purtate de femei cu probleme. De obicei, aceste pantofi sunt purtate de femei cu probleme. Tocul prelungește piciorul, îl face mai amend, delicat și subțire ca o gazelă. Cu siguranță le place bărbaților. De asemenea, femeile cu o pasiune poarta pantofi  înalte. Adevărat, în conformitate cu cele mai multe femei tocuri înalte sunt incomode, dar cu siguranta picioare feminine repede te obișnuiești cu acest inconvenient, depășește cu ușurință toate problemele.

Pantofi cu tocuri joase

Tocuri joase sunt preferate de femei elegante de afaceri. Femeie de afaceri nu ar trebui să fie tocuri înalte, ea nu ar trebui să fie mai mare decât un bărbat. Tocul mediu este, de asemenea toc sofisticar, pantofi confortabili pentru zi cu zi legate de numeroase afacerile. Toc scăzut se îmbină perfect cu haine formale.

Pantofi pantofi  în culori vii

Aceste femei nu treacă neobservate. Nuanțe calde, cum ar fi rosu și galben sunt un semn de încredere. Le poartă femei cu puternice care stiu ce vor și să ia ceea ce doresc. Femeie cu pantofi roșii este luată de obicei ca o femeie a ieșit la vânătoare. Acest lucru, desigur, nu este întotdeauna cazul. Culoare roșie luate de către bărbați ca domnind și cele mai multe femei care poartă pantofi roșii, lingerie sau preferă hainele rosii sunt tigroaică reale în pat.

Pantofi în nuanțe luminoase

Albastru, verde și pal culori pantofi vorbesc, de obicei, de natură mai modeste a femeii. Poate că timide, și probabil, bine leoaicele deghizate. Oamenii spun că încă apele rula adânc. Dar faptul că femeile timide alege culori simple, dar moderne de pantofi.

Pantofi în culori multicolor

Mai la modă intra pantofi vopsite în diferite culori luminoase. Femeile care aleg aceste pantofi de obicei, purta încă copilul în sine, chiar dacă acestea sunt mature. Aceasta la dus la achiziționarea de astfel de modele.