Tendințe genti pentru sezonul de primăvară/ vară 2020

Tendințe genti pentru sezonul de primăvară/ vară 2020

Întrucât cu toții suntem mai mult sau mai puțin înclinați să stăm acasă, ideea de a purta o geantă, alta decât o geantă de cumpărături, sună super îndepărtată și necunoscută oricărei femei. Cu toate acestea, sperăm să putem să ne plimbăm curând și să ne arătăm noile achiziții de modă sau să le obținem în timp. Iată cele mai noi modele de genți pentru sezonul de primăvară / vară 2020, precum și ofertele noastre pentru acestea:


1. Shoulder bags  sau genți potrivite pentrua porta pe umăr - Indiferent de dimensiunea pe care o alegeți, nu veți greși.



2. Tip sac de cumpărături, cu atât mai mare cu atât mai bine.


3. Genți tricotate - paie, lemn, piele împletită - orice lucru care combină tricotarea sau legarea este un necesar în acest sezon.



4. Chain bags - binecunoscutele, dar niciodată ieșite din moda, cu mânere metalice sunt, de asemenea, în plumb pentru sezonul.

5. Genti mini și macro - poate una dintre cele mai populare tendințe din acest sezon sunt poșetele și chiar cele în care nu poți să încapi nimic, dar sunt destul de spectaculoase ca accesoriu.



Ați obținut vreuna dintre aceste tendințe? Dacă nu ați făcut-o încă, puteți să o faceți acum pe PEPINA.ro și să profitați de vânzarea sezonului MID cu o reducere de 20% pe întreaga colecție de primăvară / vară 2020 până la 21.05.2020.