Tendințe încălțăminte în sezonul toamnă - iarnă 2021-2022

Tendințe încălțăminte în sezonul toamnă - iarnă 2021-2022

Temperaturile scad din ce în ce mai repede și, din păcate, este timpul să îți iei rămas bun de la pantofii tăi preferați deschisi până la anul. Dar asta ne oferă un motiv să ne entuziasmăm de noul sezon și de ce să nu ne răsfățăm cu o pereche de cizme sau ghete noi?

PEPINA vă prezintă cateva tendințe stilate în pantofii de toamna cu care sa obțineți un look frumos și modern.


Tonuri de bază


Cine spune că pantofii închiși ar trebui să fie doar în negru? Da, este adevărat că negrul este mereu la modă și ușor de combinat cu orice, dar îți poți diversifica ținuta cu pantofi colorați în modern pentru sezon – galben, lămâie, portocaliu și roz neon. Dacă tot nu ai atât de mult curaj, începe cu ceva mai aproape de zona de confort. Maro caramel, bej sau chiar alb. Acestea sunt culori neutre care sunt ușor de combinat și oferă moliciune și eleganță oricărui look. Poate de aceea în acest sezon sunt văzuți din ce în ce mai des pe podiumuri, și sunt, de asemenea, preferați de o serie de vedete. Iata cum Angelina Jolie a combinat această superbă palerină  cu un CASADEI clasic intr-o nuanta nud.



casadei




Iar doamnele mai îndrăznețe pot miza cu ușurință pe cizme sau cizme în nuanțe mai atractive precum galben, roșu, verde și albastru. Și de ce nu o combinație de culori în imprimeu? Contrastați vremea cenușie și mohorâtă cu accesorii colorate. Sunt întotdeauna o modalitate bună de a adăuga mai mult farmec unei ținute altfel simple și de a atrage atenția dacă acesta este efectul pe care doriți să-l obțineți.



https://pepina.bg/product/damski-boti-s-lastici-21?pa_cvyt=jult




Alege comoditatea


 

Nu există nimic mai important decât confortul, așa că în lunile ploioase îți poți oferi un pantof confortabil potrivit oricărui teren sau ocazie. O opțiune bună pentru aceasta sunt cizmele cu blană. Modelele curate se potrivesc atat hainelor casual cat si mai atractive, fara a fi nevoie sa faceti compromisuri cu confortul dumneavoastra. Alegeți o opțiune care se potrivește încărcăturii în timpul zilei și este convenabilă pentru plimbări lungi după apusul soarelui.


 


Bază stabilă



Și în timp ce suntem pe tema confortului, dacă îți plac pantofii înalți, dar îți este greu să găsești o pereche comodă, toamna este anotimpul perfect pentru a te plimba pe pantofi cu toc gros. Dimensiunea tocului le face mult mai ușor de purtat și îți permite mai mult echilibru în timp ce urmarești tendințele modei. Iar dacă preferați pantofii mai plate, dar doriți totuși să obțineți un efect de ridicare, mizați pe ghete sau cizme cu talpă groasă, prindere sau platforme, care sunt deosebit de relevante în colecțiile de toamnă-iarnă.


 


Întoarcere la Grunge



Dacă vara este sezonul rochiilor delicate și al pantofilor de damă, atunci toamna este sezonul eșarfelor și cizmelor calde. Bocancii sunt la modă anul acesta. Pot fi atât modele mai sport, cât și mai clasice. Nu sunt doar confortabile ci și ușor de combinat cu blugii, fustele și fuste tale preferate.