Trei surse de inspirație - CASADEI FW`17-18

Trei surse de inspirație - CASADEI FW`17-18

     Trei surse de inspirație și un nou proiect.

Pentru 2017/18, toamna anului Casadei interpreta estetica și ADN-ul vostru mai tare și actuale, unind lumi îndepărtate chiar imposibile, ceea ce le face reale, de dorit și moderne, cu noi creații.

Mini - Maxi:

     Minimalismul și maximalismul. Două contraste reconciliere, mai ales o catifea moale și luminoasă, o amintire a liniilor inteligente și elegante ale anilor 90, îmbogățite cu detalii ale pietrelor prețioase, adevărate coroane bizantine care decorează joase și tocuri groase înalte. Rubine, smaralde și safire dau fiecare pas eleganță și istorie. Între timp, mocasini pietricele si cizme sunt iluminate cu aur și opus afumat / catarame în vârstă, amintind de cele ale vedetelor rock din anii '80.

Întunecate eroi:

     Atmosfera întunecată, introducându-le în stilul "Orașului păcatului" emoțiile din clipul video Madonna - Frozen partea întunecată a super-eroilor din Gotham. Întregul repertoriu întunecat interpretat în opusul ei - zi. Punct de plecare este perfect, geaca de piele neagra. Miticul "jacheta biker" care este prezent in orice garderoba moderna devine cizme de ghete și pantofi cu toc înalt, cu fermoar, subliniind și stilul personalizat al proprietarului. Toate acestea se potrivește ca oa doua piele, iar actuala prezență „Blade“ întărit și mai mult în versiunea „Techno-Blade“.

Alpi:

      Cortina, Cervinia, Madonna di Campiglio: estetica și istorice unice de stațiuni de schi din Alpii italieni se transformă în cizme, ghete și pantofi de sport. Totul este efectul reversibil al stratificarea, care estompează distincția între interior și exterior. Puf și piele de căprioară îmbrățișează fiecare creație. iecare pantof combină high-tech coatings munți și decorarea tradițiilor de iarnă. Pe scurt, tehnica italiană strălucește în cea mai înaltă formă.