Vă prezentăm LE SILLA

Vă prezentăm LE SILLA

Marca LE SILLA a fost fondată de Enio Sila în 1994, crearea unei companii care se remarcă pentru detaliile și stilul său de la început. După dedicația lor de a extinde rețeaua de retail din Italia, Milano și Florența, drumul continuă peste hotare cu deschiderea de colțuri de brand și buticuri monobrand la Moscova, Dubai, Kuweit City, Almaty și București. Tendința de creștere este foarte satisfăcătoare, permițând realizarea planurilor pentru un nou sediu și viziunea mărcii.


„Credem că marea operă este interpretată de o orchestră mare, băieți și fete care au devenit bărbați și femei cu talent. Personalitatea și sacrificiul de sine au făcut diferența pentru acest concert minunat. "


Enio și Monica (Director Creativ) vorbesc despre pasiunea și entuziasmul de a te pierde în vise, forme, tocuri, culori și accesorii. Totul a început în urmă cu peste 20 de ani cu imaginea unei noi feminități în alb și negru. Încep cu celebra seducție de 10 cm, care dă formă ideii personale de farmec și feminitate. Astăzi peisajul colecțiilor din LE SILLA este mai mare și răspunde mai mult la nevoile femeilor - de la modele ocazionale la ocazii speciale. Condițiile urbane conferă un accent rock unora dintre colecții, iar luxul în stilul  Made in Italy Style pur a fost întotdeauna leitmotivul lui LE SILLA.