logo
Selectați țara și limba

Istorie

Istorie

2016

În mai 2016, a fost deschis un al doilea magazin în Bourgas în Galleria Mall. De tip boutique PEPINA& BALDININI este din nou un multibrand cu branduri care satisfac cerințele clienților.

2016

Design unic al celebrului arhitect italian, Claudio Pironi a fost deschis magazinul PEPINA Gallery în Paradis Centrul în Sofia. Designul arată o mulțime de atenție la detalii, care are ca scop nu numai pentru a vinde produsul dar mai ales pentru a crea senzații reale și emoții de seducție.

2014

Cel mai nou magazin în lanț a fost deschis în luna mai în capitala maritimă Varna. Magazinul PEPINA & BALDININI este situat la parterul Grand Mall Varna.

2013

În aprilie 2013 a fost deschis primul magazin multibrand PEPINA în afara orașului Sofia. Fanii de încălțăminte italiană și accesorii din Burgas au ocazia să vadă noile colecții pentru sezonul primăvară-vară 2013 într-un boutique de lux, situat la primul etaj al BURGAS PLAZA MALL. În luna decembrie a aceluiași an a deschis usile si magazinul sezonier PEPINA & BALDININI intr-una din cele mai bune statiuni de iarna - Bansko.

2011

În toamna anului 2011 cu o petrecere rafinată, a fost deschis noul magazin CASADEI & PEPINA M situat pe prestigioasa stradă Saborna 14. Invitați speciali la eveniment sunt ambasadorul Italiei, starul de la Hollywood Jean Claude Van Dam, actorul din „7:00 diferență“ Kalin Sarmenov și multe alte celebrități, clienți și prieteni.

2010

Până în 2010 magazinele din lanț sunt zece, situate în locațiile cele mai atractive din centrul orașului Sofia - Strada Alabin, Piața Slaveykov și Bulevardul Vitosha.

2007

În 2007 a fost deschis un magazin monobrand Baldinini, situat pe Bulevardul Vitosha nr. 74.

2004

În 2004, a fost deschis primul magazin monobrand, oferind modele exclusive ale mărcii italiene CASADEI.

1997

Următorii 10 ani de istorie a companiei sunt legați de dezvoltarea unui lanț de magazine din Sofia și validarea lui Pepina M ca partener bulgar preferat și căutat de renumitele mărci italiene CASADEI, Baldinini, Gianmarco Lorenzi, LORIBLU, Cesare P. by Cesare Pacciotti, Alberto Guardiani și multe altele. De două ori pe an managerii companiei participă la târgurile de pantofi din Italia și să negocieze colecții pentru sezonul următor, oferind clienților lor un bogat sortiment de pantofi pentru femei și bărbați.

1996

În 1996, Pepina M a prezentat oficial colecțiile sale de mărci italiene pentru încălțăminte de lux și accesorii CASADEI, Baldinini și Gianmarco Lorenzi.

1991

PEPINA M a fost înființată în 1991 și acum 27 de ani pe piața din Bulgaria o selecție a celor mai bune mărci italiene pentru femei și pantofi pentru bărbați. Primul magazin a fost deschis in 1991 si astazi isi asteapta clientii pe Blvd. Cherni Vrah 37.