logo
Selectați țara și limba

Istorie

Istorie

2016

 În mai 2016, a fost deschis un al doilea magazin în Bourgas în Galleria Mall. De tip boutique PEPINA& BALDININI este din nou un multibrand cu branduri care satisfac cerințele clienților

2016

Design unic al celebrului arhitect italian, Claudio Pironi a fostdeschis magazinul PEPINA Gallery în Paradis Centrul în Sofia. Designul arată omulțime de atenție la detalii, care are ca scop nu numai pentru a vindeprodusul dar mai ales pentru a crea senzații reale și emoții de seducție.

2014

Cel mai nou magazin în lanț a fost deschis în luna mai în capitalamaritimă Varna. Magazinul PEPINA & BALDININI este situat la parterul GrandMall Varna.

2013

În aprilie 2013 a fost deschis primul magazin multibrand PEPINA înafara orașului Sofia. Fanii de încălțăminte italiană și accesorii din Burgas auocazia să vadă noile colecții pentru sezonul primăvară-vară 2013 într-unboutique de lux, situat la primul etaj al BURGAS PLAZA MALL. În luna decembriea aceluiași an a deschis usile si magazinul sezonier PEPINA & BALDININIintr-una din cele mai bune statiuni de iarna - Bansko.

2011

În toamna anului 2011 cu o petrecere rafinată, a fost deschis noulmagazin CASADEI & PEPINA M situat pe prestigioasa stradă Saborna 14. Invitațispeciali la eveniment sunt ambasadorul Italiei, starul de la Hollywood JeanClaude Van Dam, actorul din „7:00 diferență“ Kalin Sarmenov și multe altecelebrități, clienți și prieteni.

2010

Până în 2010 magazinele din lanț sunt zece, situate în locațiilecele mai atractive din centrul orașului Sofia - Strada Alabin, Piața Slaveykovși Bulevardul Vitosha.

2007

În 2007 a fost deschis un magazin monobrand Baldinini, situat peBulevardul Vitosha nr. 74.

2004

În 2004, a fost deschis primul magazin monobrand, oferind modeleexclusive ale mărcii italiene CASADEI.

1997

Următorii 10 ani de istorie a companiei sunt legați de dezvoltareaunui lanț de magazine din Sofia și validarea lui Pepina M ca partener bulgarpreferat și căutat de renumitele mărci italiene CASADEI, Baldinini, GianmarcoLorenzi, LORIBLU, Cesare P. by Cesare Pacciotti, Alberto Guardiani și multealtele. De două ori pe an managerii companiei participă la târgurile de pantofidin Italia și să negocieze colecții pentru sezonul următor, oferind cliențilorlor un bogat sortiment de pantofi pentru femei și bărbați.

1996

În 1996, Pepina M a prezentat oficial colecțiile sale de mărciitaliene pentru încălțăminte de lux și accesorii CASADEI, Baldinini șiGianmarco Lorenzi.

1991

PEPINA M a fost înființată în 1991 și acum 27 de ani pe piața dinBulgaria o selecție a celor mai bune mărci italiene pentru femei și pantofipentru bărbați. Primul magazin a fost deschis in 1991 si astazi isi asteaptaclientii pe Blvd. Cherni Vrah 37.