logo
Selectați țara și limba

Politică de returnare

Magazinul online Pepina.ro informează clienții ca produsele achizitionate la distanță  se pot returna conform O.U.G. 34/2015. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul că  renunța la cumparare, făra penalitati si fără invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, ajunge Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

 

Returnarea produselor achizitionate la solicitarea cumparatorului, fara culpa ... motiv.

În cazul în care produsele, comandat de Dvs. nu  reprezinta ceea ce doriti, se poate returna pentru schimb sau valoare de returnare (cu excepția costurilor de transport) în termen de 14 zile de la data primirii. Înainte de a trimite produsul inapoi la noi la Sofia, Bulgaria stradă Tsarnok 8 ap.12 - firmă Pepina M SRL, Vă rugăm să completați un Formular de returnare. Este necesar pentru a procesa în cel mai scurt timp comanda și să vă trimitem  în schimb,  nou produs  sau returna banii. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc., împreună cu o copie a formularului și factura de cumpărare. La schimbarea produselor trasnportul se suportă de către Utilizator în ambele direcții. După ce coletul ajunge în Giurgiu, va fi expediat de către noi în depozitul din Bulgaria, ceea ce va dura încă căteva zile.  Restituirea banii pentru produsul achiziționat se întâmplă după acceptarea coletulului din partea noastră în cazul în care indeplineşte condiţiile enumerate mai sus. Restituirea banii  este numai prin transfer bancar în termen de 14 zile lucrătoare  de la primirea produsului.
 
Marfă Trimisă Greşit/Colet Deteriorat
La primirea coletului trebue să verificam conținutul pachetului dacă se potrivește cu  produsul cu aplicația. În găsirea unui produs defect în termen de 24 de ore  de la primirea și prezentare neîntreruptă a produsului și a ambalajului, ne angajăm pentru ca acesta să fie înlocuit cu unul nou sau va întors suma plătită pentru produs, în conformitate cu art.55 din CPC de la data la care ține, ca un consumator, ați exercitat dreptul de retragere. Mai târziu, sau încălcarea de prezentare sau ambalare a produselor nu vor fi suportate de garanții acest produs din partea noastră. Noi facem tot posibilul, produsele noastre sunt livrate fără defecte. Totuși, în cazul în care primiți un produs defect, trebuie doar să contactați echipa PEPINA.RO și ne vom asigura, de a înlocui produsulele. În aceste condiții, transportul și alte cheltuieli privind primirea și returnarea produsului la consumator pe cheltuiala PEPINA.RO. Restituirea banii  este numai prin transfer bancar în termen de 14 zile lucrătoare  de la primirea produsului. Reclamațiile care se datorează utilizării sau întreținerii necorespunzătoare nu sunt acceptate. Trebuie să avem indicații reale ale defectelor cauzate de producător. Termenul limită pentru examinarea reclamațiilor este de până la 30 de zile.
 
Produsele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile tehnice afisate si mentionate pe site-ul
Produsele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile tehnice afisate si menționate pe site-ul furnizor rambursa întreaga sumă plătită de consumator, inclusiv costurile de transport plătite de consumator pentru achiziționarea produsele, în conformitate cu art. 59 din CPC și  în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului și prezentarea nedistorsionată a mărfurilor și a ambalajului.
 
Dacă ați primit un produs diferit, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a returna produsul si va fi înlocuit. Toate costurile pentru returnarea și livrarea produsului drept vor fi tratate de către noi. Produsele ale caror caracteristici nu corespund cu ofertă noastră îl poți returna pentru înlocuirea sau rambursarea integrală a banilor. Dacă sunteți de acord să înlocuiți produsul cu o altă valoare mai mare, trebuie să plătiți diferența, iar dacă valoarea este mai mică, Veți primi o rambursare parțială a produsului. La schimbarea produselor trasnportul se suportă de către Utilizator în ambele direcții, în cazul în care produsul are o creanță asupra costurilor de transport sunt suportate de PEPINA.RO. Restituirea banii  este numai prin transfer bancar în termen de 14 zile lucrătoare  de la primirea produsului.


Instrucțiuni privind ambalarea

Ambalarea corespunzătoare este exclusiv responsabilitatea expeditorului așadar trebuie să împachetezi corespunzător produsele, împachete cu o înveliș exterioară opac care nu permite vizualizarea conținutului înainte de a fi preluat de către Fan curier pentru a evita deteriorarea sau distrugerea acestora și pentru a putea fi transportat în condițiile normale stabilite de Furnizor. Prin urmare, expeditorul este singurul responsabil pentru defectele ascunse ale ambalajului care pot duce la deteriorarea conținutului expedierii, întrucât FAN Courier nu își asumă nicio responsabilitate pentru astfel de daune!


P.S. Vă rog frumos, cutiile să nu fiu lipite cu bandă adezivă și bine ambalata într-un plic!
 Nu uitați să includeți factura împreună cu bonu!