TERMENI SI CONDITII

Cititi aceslți termeni si condilții cu atenlție inainte de a utiliza acest web-site magazin on-line PEPINA.RO.
Prin utilizarea acest web-site recunoașteți și sunteți de acord cu termenii de utilizare.
 
TERMENI SI CONDITII magazin online PEPINA.RO
 
Dispoziții generale
Compania " Pepina M" Ltd este proprietarul site-ului PEPINA.RO, reprezentând magazin on-line; ( "Site-ul"); "Utilizatorul" este orice persoană care a vizitat site-ul de calculator PEPINA.RO; "Produs / Produse" care sunt oferite prin intermediul Site-ului sunt produse pentru a achiziționa; "Comandă" - cererea cumpărătorului pentru achiziționarea și livrarea la adresa din lista de produse selectate de pe site. "Servicii" înseamnă toate acțiunile efectuată de un VANZATOR în și / sau în legătură cu oferta de vânzare și livrare a produselor de pe Site.
 
Termenilor si conditiilor
Termenii și condițiile contractelor de vânzare - cumpărare la distanta în conformitate cu Legea pentru protecția consumatorilor între "Pepina M" SRL pe de o parte, denumit în continuare VANZATOR, iar pe de altă parte - fata, a fost de acord cu acești Termenii și condiții, denumit în continuare UTILIZATOR, în legătură cu depunerea și achiziționarea a produselor prin intermediul site-ul magazinului on-line PEPINA.RO
 
Toate prețurile de pe site sunt în leva bulgărești, cu TVA inclus.
 
Drepturile și obligațiile utilizatorului
Utilizatorul are dreptul de a examina, comanda și de a primi Produse de pe Site în condițiile specificate de aceasta. Utilizatorul are dreptul de a cunoaște starea comenzii sale. Consumatorul are dreptul la livrarea Produs/Produse comandate declarate la adresa de livrare, după confirmarea prin telefon sau e-mail făcute de către operatorul PEPINA.RO. Utilizatorul este obligat să plătească prețul de comanda sa conform anunțat în site-ul. Fiecare utilizator are dreptul de a anula produsele comandate în termen de 7 zile lucratoare, după primire a produsele în cazul în care, ele nu sunt folosite decât pentru proba (funcționalitate a produsul, pentru a se potrivi mărimea)nu sunt deteriorate integritatea ambalajului sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (toate etichetele, autocolante, etc trebuie să aibă produsele)a fost primit și condițiile prevăzute la art.55 de către LPC.
 
Drepturile si obligatiile Comerciantului
PEPINA.RO are dreptul, în orice moment, fără notificarea Utilizatorului, când ultimul folosește serviciile în încălcare a acestor condiții, și la discreția PEPINA.RO, de a rezilia, suspenda sau modifica Serviciilor furnizate. PEPINA.RO nu este responsabil pentru Utilizatori și terțe părți pentru pagube și pentru profiturile pierdute, efectuate ca urmare a rezilierii, suspendarea, modificarea sau limitare a Serviciilor, ștergere,modificarea, pierderea, inexactitate sau caracterul incomplet al mesajelor materiale sau transferate, folosit, înregistrate sau puse la dispoziție de către PEPINA.RO.
 
PEPINA.RO nu raspunde pentru pagube provocatе de software, hardware sau de telecomunicații facilități, sau pierderea de date, care decurg de la materiale sau resurse,cautate, încărcate sau folosite  în orice mod furnizate prin intermediul Serviciilor. 
Sfaturi, consultare sau asistență, furnizate de la experții și angajați PEPINA.RO în ceea ce privește utilizarea de Servicii a Utilizatorii, nu da naștere la nici o răspundere sau obligații pentru PEPINA.RO.
 
PEPINA.RO are dreptul de a trimite buletine săptămânale la utilizatori de pe site. Această scrisoare încorporează promoțiile actuale, produse noi și știri. PEPINA.RO nare drept să trimite această scrisoare membrilor care a declarat categoric că nu doresc să-l primească.
 
PEPINA.RO poate colecta și utiliza informațiile despre Utilizatorii săi în scopul de a îmbunătăți propuse Servicii. Toate scopuri pentru care PEPINA.RO va utiliza informațiile vor fi în conformitate cu legislația bulgară.
 
PEPINA.RO garantează utilizatorilor săi confidențialitatea informațiilor și datelor cu caracter personal. Acesta din urmă nu va fi utilizate, furnizate sau prezentate unor terți dincolo de cazurile și în condițiile prevăzute în acești Termeni și Condiții.
 
Drepturile și obligațiile prevăzute de Legea cu privire la protecția consumatorilor
Conform LPC, suntem obligați de la PEPINA.RO și Vă oferim următoarea informatie gratuită:
1. Numele și adresa - "Pepina M" SRL, Sofia sq.Slaveikov 9 BG
2. Caracteristicile principale ale produselor detaliate pe pagină pentru oferit fiecare produs.
3. Prețul bunurilor este dat inclusiv. cu TVA-ul pentru fiecare oferit produs.
4. Costurile de transport pentru livrare, care NU SUNT INCLUSE  în prețul bunurilor puteți vedea în secțiunea Plata si Livrare.
5. Noi nu impunem nici un cost suplimentar pentru utilizare pentru prezentate mijloace de comunicare cu noi.
6. Metode de livrare sunt detaliate în sector Plata si Livrarea.
7. Plata produselor este în conformitate cu art. 93 al.1 a Legea cu privire la obligațiile și Contracte (LPC),pentru ce se obține necesar document.
 
Modificarea Termenilor și Condițiilor
Termene si Conditii  pot fi modificate în orice moment de la PEPINA.RO ca același va notifica Utilizatorul de modificări pentru Termenilor si Conditiilor cănd publică pe Site mesaj de modificăre și dă suficient timp pentru a face cunoștință cu ei.  În această perioadă, daca utilizatorul nu declară că respinge schimbările, se consideră că este obligat să le respecte. În cazul în care Utilizatorul a declarat în termen, că nu este de acord cu modificările, atunci PEPINA.RO  are dreptul de a suspenda imediat sau încetarea furnizării a Servicii către Utilizatorul, care a apărut până acum obligațiilor va fi realizate.